×

Vychutnejte si gurmánský zážitek s výběrovými kávami

napsal

Staré úsloví praví, že na dobré věci se vyplatí si počkat. Že je to pravda pravdoucí, potvrzují výjimečné gurmánské kávy Vee’s, které přináší to nejlepší, co svět kávy nabízí. S každým douškem se zamilujete do dokonalosti chuti, aroma a jedinečného zážitku.

Ručně sbíraná gurmánská zrna

Kávová zrna pro tyto excelentní kávy rostou velmi pomalu ve vysokohorských oblastech v excelentních klimatických podmínkách. Jsou díky tomu zvlášť tvrdá a kvalitní, farmáři je navíc sbírají a třídí výhradně ručně. Do pražíren putují opravdu vynikající zrna a nastupují do procesu pečlivého a kontrolovaného pražení, které zaručuje lahodnou chuť a neodolatelné aroma výsledných káv.

Exotická chuť a jedinečný zážitek

Mezi prvotřídní gurmánské kávy se řadí například Tanzanie Kilimanjaro. Za svou výjimečnost vděčí tato káva úrodným kávovým farmám, které se rozkládají na úpatí slavného Kilimandžára. Až ve výšce 1500 metrů tak vzniká budoucí výběrová káva s vůní meruněk, broskví, třešní a karamelu. Neméně výjimečná je exotická káva Papua Nová Guinea Wild Blue Mountain, jejíž zrna rostou na zvětralých vulkanických půdách obrácených k moři.

Orientální tajemství a sametová chuť brazilského espressa

Snadno si zamilujete také havajský zázrak, který dostává do kolen nejnáročnější experty světa – Havaj Ka’u Reserve Paradise Mountain. Exotiku a zemitě-sladké aroma slibuje káva ze Sumatry, zrnková Sumatra Lintong. Pokud toužíte zjistit, jak chutná orientální tajemství, učaruje vám zrnková káva Indonésie Java Mokha nebo Blue Java. Váš čich zase snadno podlehne údajně nejaromatičtější kávě světa, keňské Kenia Top Massai. A pokud toužíte po sametově měkké a přirozeně jemné chuti Grand-Cru espressa, zamilujete si zázrak z Brazílie – Blue Bourbon. Nepálská káva Nepal Mount Everest Supreme Plus láká na zrna, která jsou zalévána himalájskou křišťálově čistou vodou.

Prvotřídní směsi mají své čestné místo u nejnáročnějších milovníků kávy. Skvěle se budou vyjímat i u vás a bezpochyby si je zamilujete. Jedná se totiž opravdu o to nejlepší, co na trhu s kávou můžete objevit. 

Podobné produkty
Přidat komentář
Reakce na příspěvek
Prosím, přihlašte se Pro přidání komentáře.

MENU

Informace

Zobrazit více produktů.
Nenalezeny žádné produkty