×
Segafredo Intermezzo zrnková káva

Segafredo Intermezzo zrnková káva

169,00 Kč (s DPH) 190,00 Kč -21,00 Kč
Lavazza Super Crema zrnková káva 1kg

Lavazza Super Crema zrnková káva 1kg

379,00 Kč (s DPH) 399,00 Kč -20,00 Kč
Lavazza Qualitá ORO zrnková káva

Lavazza Qualitá ORO zrnková káva

304,00 Kč (s DPH) 326,00 Kč -22,00 Kč
Lavazza Crema e Aroma zrnková káva

Lavazza Crema e Aroma zrnková káva 1kg

274,00 Kč (s DPH) 279,00 Kč -5,00 Kč
Hausbrandt Trieste zrnková káva 1kg

Hausbrandt Trieste zrnková káva 1kg

430,00 Kč (s DPH) 520,00 Kč -90,00 Kč

Aeropress a příslušenství

689,00 Kč (s DPH)
Bez Aeropressu se neobejde žádný správný kávový fajnšmekr. Aeropress Aerobie vám totiž umožní přípravu vysoce kvalitní kávy kdykoliv a kdekoliv. Ruční kávovar Aeropress je prakticky nerozbitný, nenáročný na údržbu a k...
99,00 Kč (s DPH)
Míchátko Hario je skvělým pomocníkem pro přípravu filtrované kávy v Chemexu, V60, French Pressu nebo Aeropressu. Díky bambusovému materiálu nemění míchátko chuť kávy a zároveň umožňuje dokonalé promíchání směsi během...
Zobrazení 1-3 z 3 položek

Aeropress je splněným snem všech kávových fajnšmekrů, kteří se bez svého oblíbeného nápoje neobejdou ani na cestách. S netradiční metodou přípravy kávy ani nemusí. Díky Aeropressu si připravíte vysoce kvalitní kávu jak v domácích podmínkách, tak kdekoliv jinde. Příprava v ručním kávovaru Aeropress je navíc jednoduchá, rychlá a jako bonus se Aeropress velmi snadno čistí.

Netradiční příprava a skvělá chuť výsledné kávy

S převratným vynálezem na přípravu kávy přišel v roce 2005 Američan Alan Adler, který odjakživa přicházel s novými vynálezy a patenty. Rodinný byznys Aerobie, pod kterým Adler Aeropress uvedl, si dává záležet na prvotřídní kvalitě a precizním postupu při výrobě. Ruční kávovar Aeropress Aerobie vám umožní připravit si kávu filtrovanou pomocí vzduchu přes malý papírový filtr.

Jednoduchá příprava a snadné čištění

Stačí necelá minuta a v Aeropressu si připravíte jeden až tři šálky kávy. Vybrat si můžete ze dvou metod přípravy, klasické a obrácené. Výrobce doporučuje klasickou metodu, která slibuje hotovou kávu za neskutečných 15 vteřin. Důležité je, abyste kávu umleli těsně před přípravou na správnou hrubost. V případě přípravy v ručním kávovaru Aeropress se doporučuje střední hrubost mletí. Nejlepšího výsledku dosáhnete s ručním mlýnkem s keramickými kameny.

Přečtěte si krátky návod, jak si doma nebo na cestách připravit kávu pomocí Aeroressu

Přečíst článek

Hlavní nabídka

Informace