×

James Bond v tom má jasno! Jamaica Blue Mountain

napsal

Už jste slyšeli o nejexkluzivnější kávě světa? Jamaica Blue Mountain je jednou z nejpopulárnějších a také nejdražších káv na trhu. Její unikátnost navíc potvrzuje fakt, že si ji vychutnával samotný James Bond.

Káva pro agenta 007

Autor slavných detektivek o speciálním agentovi 007, Ian Flemming, pobýval nějaký čas na Jamajce a o kávě Jamaica Blue Mountain psal, že jde o vůbec nejlahodnější kávu, kterou kdy pil. A Bondovi tak nedovolil pít nic jiného.

Jemná chuť a tajemný nádech

Za názvem jedinečné kávy stojí pohoří Blue Mountain, které se rozkládá na východě Jamajky a tvoří jedno z vůbec nejdelších souvislých pohoří v Karibiku. Vrcholky hor jsou téměř neustále zahaleny v modrém oparu, odtud název “modré hory”. Tajemný nádech vystihuje výjimečnou kávu. Jamaica Blue Mountain. Lákají na jemnou chuť a absenci hořkosti. Kromě toho, že se ručně vybraná zrna využívají pro přípravu kávy, tvoří i základ kávového likéru Tia Maria.

Vzhledem ke své ceně a exkluzivitě bývá Jamaica Blue Mountain často padělaná. Kafone vám ale zaručuje, že se k vám dostane káva té nejvyšší kvality dovezená přímo z Jamajky. Vžijte se do kůže speciálního agenta 007, s šálkem prvotřídní kávy Jamaica Blue Mountain to půjde snadno. 

Podobné produkty
Přidat komentář
Reakce na příspěvek
Prosím, přihlašte se Pro přidání komentáře.

MENU

Informace

Zobrazit více produktů.
Nenalezeny žádné produkty