×

Kvalitní příslušenství JURA za výborné ceny

napsal

Věděli jste, že čištění kávovaru výrazně ovlivní chuť kávy? Zanedbaný přístroj vám zdaleka nepřipraví tak dobrý nápoj jako kávovar, o který se dobře postaráte. Pravidelné čištění navíc prodlouží životnost kávovaru, dokáže předcházet závadám a případnému zrušení nebo neuznání záruky. Vyčistěte kávovar s produkty JURA. Na Kafone je teď nabízíme za jedny z nejlepších cen v Česku.

Prvotřídní kvalita zaručí tu nejvyšší čistotu kávovaru

Švýcarská značka JURA je špičkou mezi kávovým příslušenstvím. Vznikla v roce 1931 a od té doby si dává záležet na inovativních přístupech a ekologické šetrnosti. Proto si můžete být jisti, že i doplňky od značky JURA, které se starají o čistotu kávovaru, mají prvotřídní kvalitu a spolehlivě fungují.

Například filtry na vodu JURA zaručí, že vaše káva bude mít mnohem lepší chuť i aroma a zůstanou v ní zachovány minerály a fluoridy důležité pro vaše zdraví. Čisticí tablety skvěle vyčistí celý kávovar a zároveň ho ochrání na dlouhou dobu dopředu. Zamezí také nepříjemnému hromadění mastnoty z kávových zbytků.

Objednejte si produkty JURA společně s oblíbenou kávou

Vyzkoušejte kvalitní příslušenství JURA a vychutnejte si opravdu dokonalou kávu nepoznamenanou zanedbaným kávovarem nebo špatným filtrem na vodu. Na Kafone jsme výrazně zlevnili většinu příslušenství JURA, a nově tak u nás tyto produkty můžete zakoupit za skvělé ceny.

Pořiďte si příslušenství JURA společně se svou oblíbenou kávou a užijte si neodolatelnou chuť nápoje v klidu domova nebo v zaměstnání. 

Podobné produkty
399,00 Kč (s DPH)
JURA CLARIS BLUE výrobce plně nahradil filtrem CLARIS Smart+ Nový filtr se liší pouze barvou, velikost i funkce jsou shodné. Čím lepší je voda, tím lepší bude i káva. Vyčistěte ji proto raději pomocí filtrační...
436,00 Kč (s DPH)
Kup víc, zaplať míň
Používáte pro přípravu kávy vodu z kohoutku a není to ono? Vyčistěte ji pomocí filtrační patrony CLARIS a nebudete se stačit divit, jak lahodná může čerstvá voda být. Filtr CLARIS je precizní, dobře se s ním pracuje a...
Přidat komentář
Reakce na příspěvek
Prosím, přihlašte se Pro přidání komentáře.

MENU

Informace

Zobrazit více produktů.
Nenalezeny žádné produkty