×

Hledáte vhodný dárek pro klienty nebo zaměstnance? Vsaďte na kávu

napsal
[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Vybírání dárků pro zákazníky nebo zaměstnance bývá pokaždé náročné. Také vás ne a ne napadnout, co jim pořídit? Vsaďte na kávu. Na přání pro vás zabalíme i více produktů do jednoho balení.

Firemní dárky pro milovníky kávy

Hledáte ideální reklamní nebo firemní dárky? Dárkové balení kávy může být vhodným řešením. V nabídce Kafone najdete spoustu káv v atraktivních malých baleních, které jsou skvělé jako dárky pro milovníky oblíbeného nápoje. Pro své zaměstnance, kolegy nebo klienty můžete objednat nejen zrnkovoubezkofeinovou nebo fair trade kávu, ale také výběrovou kávu z vyhlášených kávových regionů světa. Pro ty největší fajnšmekry doporučujeme například exkluzivní Vee Kaffee.

Přidejte k vynikající kávě také praktické příslušenství. Každého kávoholika určitě potěší mlýnek na kávu, stylová dóza na skladování kávy, designový drippermoka konvička nebo třeba aeropress. Jako součást dárku můžete vybrat také dekorativní mléčenku nebo například příslušenství na výrobu vietnamské kávy pro ty, co rádi zkouší exotické přípravy kávy.

[/vc_column_text][vc_single_image image="8" border_color="grey" img_link_target="_self"][vc_column_text]

Dárkové balení kávy a příslušenství

Chcete zabalit více produktů do jednoho balení? Dejte nám vědět a vyjdeme vám vstříc. Rádi také zabalíme naše produkty společně s vašimi reklamními předměty pro klienty, které nám dodáte. Ozvěte se nám a vše vyladíme do nejmenšího detailu. Dárky na vaše přání označíme firemní značkou.

Jen málokoho nepotěší na Vánoce skvělá káva. Dárkové balení s příslušenstvím ke kávě udělá dvojnásobnou radost. A dárky pro klienty nebo zaměstnance budete mít vyřešeny.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Podobné produkty
Přidat komentář
Reakce na příspěvek
Prosím, přihlašte se Pro přidání komentáře.

MENU

Informace

Zobrazit více produktů.
Nenalezeny žádné produkty