×

Víte, jak ušetřit až 25 % při nákupu kávovaru JURA? Objednejte si ho z Německa! Poradíme vám, jak na to

napsal

Kávovary JURA jsou u milovníků kávy v Česku velmi oblíbené. Není divu, jsou totiž spolehlivé, dobře pracují a dlouho vám vydrží. Za kvalitu si u nás ale připlatíte více, než je třeba. Přitom hned za hranicemi v Německu můžete kávovar JURA pořídit až o čtvrtinu levněji. Řekneme vám, jak na to.

Koupili jsme kávovar JURA v Německu: Rychle a bez problémů

Jiné značky jako je Saeco či DeLonghi mají v Německu a Česku podobné ceny, velký rozdíl se tedy týká jen kávovarů JURA. Tyto luxusní švýcarské produkty se pyšní inteligentní technologií, špičkovými materiály a stylovým designem.

Na přípravu kávy doma nebo v kanceláři jsou kávovary JURA více než ideální. A vyplatí se za ně ušetřit. Vyzkoušeli jsme pro vás, jak nákup v Německu probíhá a hned na začátek vás potěšíme – není to nic složitého.

Jak postupovat – nákup kávovaru JURA krok po kroku

1)    Vyhledejte si model kávovaru na cenovém porovnávači idealo.de (obdoba české Heuréky).

2)    Vyberte si produkt podle ceny prodejce.

3)    Poptejte se prodávajících. Námi oslovení prodejci neměli problém prodat kávovar do České republiky, a to i při jednom kusu. Plátcům DPH i bez DPH.

4)    Čekejte, než vám kávovar dorazí. Doprava vychází asi na 4 eura navíc (cca 100 Kč). Asi za 3 dny od zaplacení bude zboží u vás.

Kávovar JURA se z Německa vyplatí objednat už při jednom modelu

Porovnali jsme nejlepší ceny v Česku na Heuréce s portálem Idealo.de a připravili pro vás praktický přehled:

Při koupi modelu:

·         E8 uspoříte až 294 EUR (25 %)

·         E1 uspoříte až 154 EUR (23 %)

·         C60 uspoříte až 136 EUR (20 %)

·         E60 uspoříte až 131 EUR (16 %)

·         C65 uspoříte až 213 EUR (27 %)

Má to i svá úskalí

Při nákupu kávovaru ze zahraničí myslete na to, že v případě nutnosti opravy ho místní servisní střediska pravděpodobně odmítnou. Kávovar budete muset zaslat zpátky do Německa. Při dnešních cenách dopravy to ale není nic neřešitelného.

Navíc při správné péči se kvalitní kávovary JURA kazí jen velmi výjimečně. Nezapomeňte na pravidelné čištění kávovaru a výměnu filtru na voduvšechno potřebné zakoupíte na Kafone. Pokud se o kávovar budete dobře starat, dlouho vám vydrží jako nový. 

Podobné produkty
436,00 Kč (s DPH)
Kup víc, zaplať míň
Používáte pro přípravu kávy vodu z kohoutku a není to ono? Vyčistěte ji pomocí filtrační patrony CLARIS a nebudete se stačit divit, jak lahodná může čerstvá voda být. Filtr CLARIS je precizní, dobře se s ním pracuje a...
984,00 Kč (s DPH)
Kup víc, zaplať míň
Kávu tvoří zejména voda. Raději ji proto vyčistěte přes filtr, aby chutnala dobře. Jura Filtr Claris Pro Smart+ zaručí, že výsledná káva bude mít mnohem lepší chuť i aroma a zůstanou v ní zachovány minerály a fluroidy...
278,00 Kč (s DPH)
Díky filtru BRITA AquaGusto 100 získá vaše káva lepší chuť, aroma i vzhled. Filtr účinně snižuje tvrdost vody a tím i tvorbu vodního kamene. Jednoduše se používá a díky indikátoru výměny filtru vždy poznáte, kdy ho...
Přidat komentář
Reakce na příspěvek
Prosím, přihlašte se Pro přidání komentáře.

MENU

Informace

Zobrazit více produktů.
Nenalezeny žádné produkty