×

Vyzkoušejte špičkovou kávu Vee’s – přidali jsme více než 20 druhů

napsal
[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Všechny fajnšmekry a milovníky kávy dostane jedinečná káva Vee’s. Pokud vás zajímá, jak chutná káva z ručně tříděných gurmánských kávových zrn, vychutnejte si kávy špičkové německé pražírny Vee’s. Nově jsme pro vás do sortimentu přidali další kávy z této pražírny.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ta nejlepší zrna z vyhlášených kávových regionů

[/vc_column_text][vc_column_text]

Pražírna Vee’s je proslulá svou německou precizností. Na kávová zrna se čeká dlouho, protože rostou jen velmi pomalu ve vysokohorských oblastech v těch nejlepších klimatických podmínkách. I díky tomu jsou zrna zvlášť tvrdá. Pro kávy Vee’s se do pražírny dostávají jen opravdu vynikající zrna, která se díky pečlivému pražení pyšní neodolatelným aroma.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Chuť oříšků, čokolády a tropického ovoce

[/vc_column_text][vc_column_text]

Nově přidané druhy káv Vee’s vás opět dostanou lahodnou chutí a příjemnou vůni. Těšit se můžete na komplexní tóny opražených oříšků, čokolády a tropického dřeva v oblíbené Vee’s Grand Cru Roast nebo třeba ovocné tóny manga, papáji a jemné nuance hořkosladké čokolády v organické a fair trade kávě Peru Inka Gold, která pochází z přísně kontrolovaného biologického zemědělství.

V nabídce káv Vee’s nechybí ani excelentní Jamaica Blue Mountain. Jde o jednu z vůbec nejlepších a nejdražších káv na světě. Láká na dokonale vyváženou chuť s náznaky oříšků a ananasu.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kávy ke snídani i odpolednímu rozjímání

[/vc_column_text][vc_column_text]

Pokud hledáte ideálního společníka pro ranní vstávání, vyzkoušejte Vee’s Breakfast Roast. Jemné náznaky oříšků, mléčné čokolády a kakaa vám po ránu dodají energii a dobrou náladu. Po probuzení chutná skvěle také Vee’s French Roast, která se dobře kombinuje s mlékem.

Zajímavou chuťovou kombinaci nabízí zrnková káva Salvador Pacarama. Mísí se v ní tóny zralých pomerančů, hnědého cukru, karamelu a sladké čokolády. Do historické Neapole vás zase přenese dokonalé Espresso Crema Napoli Superiore. Výrazné aroma a lahodná crema dělají z každého doušku jedinečný zážitek.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Dokonalé chuťové kombinace a harmonie

[/vc_column_text][vc_column_text]

Exotickou atmosféru nastolí dobře vyvážená zrnková káva Indonésie Kalosi Toraja plná sladkých a kořenitých tónů, které připomínají lesní zeminu plnou divokých hub, podzimního listí a tropického dřeva. A pokud zatoužíte zažít kouzlo vyhlášených vídeňských kaváren, napijte se vynikající kávy Vee’s Wien Roast. Perfektní harmonie kořenitých tónů s kouřovými nuancemi vám představí 19. století, kdy tato směs vznikla.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Vyzkoušejte více než 20 druhů výjimečných káv

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kromě uvedených káv na vás čeká ještě spousta dalších, nově jsme přidali více než 20 druhů káv Vee’s. Neustále se snažíme přidávat nové a zajímavé kávy, a i díky tomu máme v současnosti jeden z nejširších sortimentů výběrových káv na českém trhu.

Věříme, že špičkové kávy německé pražírny Vee’s si zamilujete a vychutnáte si je tak, jak je máte nejraději. Ať už při ranním vstávání nebo třeba během odpolední pracovní pauzy. Jsou přímo skvělé pro kávové gurmány a jako dokonalý dárek.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Podobné produkty
Přidat komentář
Reakce na příspěvek
Prosím, přihlašte se Pro přidání komentáře.

MENU

Informace

Zobrazit více produktů.
Nenalezeny žádné produkty