×

Tipy na vánoční dárky – káva potěší každého

napsal

Nevíte si před Vánoci opět rady, čím obdarovat své nejbližší? Vsaďte na jistotu a překvapte je vynikající kávou. Přidat můžete praktické příslušenství a perfektní dárek je na světě.

Výběrová káva a stylové kávové doplňky

Je jen málo univerzálních dárků, které by potěšily opravdu téměř každého. Káva mezi ně patří. Pokud hledáte vánoční dárky pro zaměstnance, klienty nebo rodinné příslušníky, výborná káva jim bezpochyby udělá radost.

Na stránkách Kafone.cz můžete vybrat zrnkovou, bezkofeinovou, fair trade nebo bio kávu podle svých preferencí. Zvolit ale můžete také výběrovou kávu z těch nejlepších kávových regionů světa. Ti, kdo si potrpí na opravdu exkluzivní kávu, ocení například vynikající Vee Kaffee.

Přidat můžete i praktické příslušenství. Co takhle vytvořit vánoční dárkový koš z vynikající kávy, mlýnku na kávu, stylové dózy na skladování kávy nebo třeba aeropressu? V sortimentu máme také designové drippery, moka konvičky i dekorativní mléčenky. Pro milovníky exotiky nabízíme příslušenství na výrobu vietnamské kávy.

Dárky zabalíme podle vašich představ

Rádi vám na přání zabalíme více produktů do jednoho balení. A pokud budete chtít, připravíme dárkové balení společně s vašimi reklamními předměty, které nám zašlete. Vybíráte dárky pro klienty? Dejte nám vědět a balení označíme firemní značkou. Podívejte se rovnou do kategorie Tipy na dárek, kde najdete produkty, které se hodí jako skvělé dárky.

Skvělá káva je dárek, kterým potěšíte skoro každého. Neztrácejte před Vánocemi hlavu a vsaďte na osvědčenou klasiku. Dárkové balení kávy a příslušenství zcela jistě vykouzlí úsměv na tváři pod vánočním stromečkem. 

Podobné produkty
Přidat komentář
Reakce na příspěvek
Prosím, přihlašte se Pro přidání komentáře.

MENU

Informace

Zobrazit více produktů.
Nenalezeny žádné produkty